Krijg grip op je cijfers als paardentherapeut

Gepubliceerd op 8 december 2023 om 20:38

Altijd al (meer) grip op cijfers willen krijgen, maar is dit nooit gelukt? Omdat het moeilijk klinkt of een andere reden? Dan is de winstplanner van Susanne Blijleven-Bos wat voor jou. Deze praktische planner helpt jou meer grip op cijfers te krijgen, zodat jij kunt groeien met je onderneming!

 

De Winstplanner heeft alles wat je nodig hebt om te groeien als ondernemer én als bedrijf. Het is een praktische agenda én een businesscoach op papier inéén. Dit alles zorgt voor meer structuur, inzicht en rust in je hoofd.

 

Praktische weekagenda

De unieke weekagenda heeft 24 uur en handige vierkante vakjes, waardoor deze op veel manieren gebruikt kan worden. Vink taken af, houd betalingen bij, kleur vakjes in om groei bij te houden, houd het verschil tussen zakelijk en privé bij, of geef iets een cijfer. 

In de weekagenda staan je dagelijkse- en wekelijkse doelen en belangrijkste taken bij elkaar én kun je aangeven wat het level van productiviteit was die week en hoe je je daarbij voelde.

 

Handige tools voor grip op cijfers

Tools zijn een essentieel onderdeel om grip op cijfers te krijgen. Zo vind je in de winstplanner een droombord, gouden basis, winstboom, tarieven omzetplan, kostenoverzicht, winstplan én realiteit, allemaal praktische tools om grip op cijfers te krijgen.

 

Alle tools zijn makkelijk te gebruiken, óók als je helemaal niets van cijfers snapt.

 

Business coach op papier

Door zowel vooruit te kijken als achteraf te evalueren, kom je steeds beter achter wat wél en niet werkt. Daardoor worden je plannen en doelen steeds beter en makkelijker haalbaar. Daarnaast helpt deze planner je om focus te houden.

Focus is één van de belangrijkste dingen, naast het hebben van grip op cijfers, om écht succesvol te worden.

 

Jouw dagelijkse begeleider

De planner heeft een formaat van 17 x 24,5 cm. Dit is ongeveer tussen een A4 en A5-formaat in. Hierdoor heb je voldoende schrijfruimte, maar past het ook makkelijk in je tas.

Het leeslint brengt je direct op de juiste bladzijde. Daarnaast is de Winstplanner ongedateerd, zodat je hem op ieder gewenst moment kunt gebruiken.

 

Voor wie is de winstplanner geschikt

  • Startende ondernemers
  • Ondernemers die totaal geen grip hebben op cijfers
  • Ondernemers die willen groeien met hun onderneming

 

Klaar om eindelijk jouw ondernemersdromen

werkelijkheid te laten worden?

Wat krijg je

  • Winstplanner t.w.v. € 44,-
  • E-mailcursus boordevol waardevolle informatie en praktische tips om alles uit het komende ondernemersjaar te halen t.w.v. € 167,-
  • Handige downloads die zorgen voor meer vrije tijd t.w.v. € 11,-

Totaal € 222,- maar nu voor € 33!!