• zichtbaarheid
  • gratis vermelding
  • informatief
  • samenwerking

BEMER - Bio ElektroMagnetische Energie Regulatie

Gepubliceerd op 2 augustus 2023 om 13:05

Een goede bloedsomloop is belangrijk voor een gezond lichaam en geest. Het bloed vervoert voedingsstoffen en zuurstof naar de organen en het lichaamsweefsel. Tegelijk voert het de afvalstoffen uit de celstofwisseling weer af. Het overgrote deel (74%) van deze taken vinden plaats in de kleinste bloedvaten, ook wel de haarvaten genoemd. Dit wordt ook wel de microcirculatie genoemd.


De kleinste bloedvaten bevinden zich in het hele lichaam. Samen hebben zij een lengte van meer dan 100.000 kilometer. Het hart pompt het bloed voort in het lichaam, maar dat is niet voldoende om in alle bloedvaten te komen. De kleine bloedvaten bewegen de bloedcellen ook voort door een pompbeweging te maken, de zogenaamde ‘vasomotie‘.

 

Wanneer gebruiken

Als je paard ouder wordt, vermindert de doorbloeding van het lichaam. Ook externe factoren zoals stress, te weinig slaap, een ongezonde leefstijl en ziekten spelen een rol in dit proces.

Cellen kunnen niet meer goed functioneren door gebrek aan zuurstof en/of bouwstoffen. En de afvalstoffen hopen zich op in het lichaam omdat ze niet afgevoerd kunnen worden. Hierdoor word je paard ziek of ontstaan andere fysieke klachten.

 

Hoe werkt dat

De BEMER Horse-Set werkt als de microcirculatie en daarmee de celvoorziening van het paard verstoord is.

Het helpt de cellen om hun werk te doen en de basis te leggen voor een gezond, gelukkig paard.

De BEMER therapie is het vervolg op de magneetveldtherapie. Deze werkt fysisch doelgericht en specifiek op bloedvaten of delen van het vasculair systeem. De werking vindt echter niet plaats via het magneetveld zelf, maar via een unieke, door het magneetveld overgebrachte signaalconfiguratie. De BEMER therapie kan omschreven worden als een pulserende magneetveldtherapie.

 

Het bijzondere aan de BEMER-therapie voor het paard is de gepatenteerde therapeutische signaalconfiguratie, die door de BEMER Horse-applicatoren via een pulserend elektromagnetisch veld in het lichaam wordt overgebracht. Dit signaal is optimaal aangepast aan het bioritme en kan zo de beperkte vasomotie stimuleren.

 

Meer weten

Meer weten over de BEMER-therapie? Check dan de website van JETT door te klikken op onderstaand knop.