• onafhankelijk
  • gratis vermelding
  • informatief
  • samenwerking

Wat doe jij voor paardenwelzijn?

Vorige week had ik een online-bijeenkomst met een aantal paardenondernemers, die allemaal werken aan paardenwelzijn. Ieder op zijn eigen manier en ieder met een andere achtergrond en toch waren we het er over eens dat er een aantal dingen anders moet.

Lees meer »

Bedankt voor de geweldige samenwerking!

Het einde van het jaar nadert. Hét moment om jouw waardering voor je klanten nog eens extra te bevestigen met een relatiegeschenk. Ook Paardentherapeuten Nederland mag dit jaar iets bijzonders weggeven, dat tevens bij onze missie past:• een duurzaam en bruikbaar cadeau;• geschikt voor paardenliefhebbers;• en paardenwelzijn verhogend.

Lees meer »

Wat doet een paardentolk

Een paardentolk maakt contact met jouw paard. Iedere paardentolk ontvangt de informatie op zijn/haar eigen manier. Dat kan zijn in de vorm van; gedachten, woorden, beelden, emoties, geuren, gevoelens, enz.Deze informatie zet de paardentolk om in woorden die ook door de eigenaar worden begrepen. Het geeft de eigenaar van het paard de mogelijkheid om te ontdekken hoe het paard zich bijvoorbeeld daadwerkelijk voelt of ergens over denkt.

Lees meer »

Therapie uitgelicht: osteopathie

Osteopathie voor paarden bestaat uit zachte manipulatie technieken met de handen, waarbij:- hoge spierspanning wordt verminderd,- doorbloeding en het zenuwstelsel worden gestimuleerd- en mogelijke blokkades behandeld.

Lees meer »

Pas op voor eikels!

En dan heb ik het natuurlijk niet over 'vervelende mensen'. Alhoewel het altijd verstandig is om ook daar alert op te zijn. :-)

Lees meer »

Divoza Horseworld, alles voor jou en je paard
Shop geselecteerde merken met 10% korting