• onafhankelijk
  • gratis vermelding
  • informatief
  • samenwerking

Lezing Hesther Selbeck

Gepubliceerd op 13 september 2022 om 13:51

Op woensdag 28 september geeft Hesther Selbeck, schrijver van het boek “Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut” een lezing over persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 

 

Hesther Selbeck (1982) heeft op haar 28ste een visioen van Mongoolse paarden, letterlijk ziet ze hen op haar netvlies verschijnen. En besluit voor twee maanden te paard door Mongolië te trekken.

Selbeck is ontwikkelaar en leidinggevende van de Contextuele Paardentherapie (CPT) programma’s, waarbij ze met haar team paardentherapie, het rijden van paardrijdtochten en systeemtherapie combineert.

Ze werkt met ‘uitbehandelde’ jongeren (en hun ouders) en volwassenen. Daarnaast geeft ze trainingen en lezingen (o.a. TEDxHaarlem) over CPT. Ook schrijft ze artikelen voor systeem- en psychologische tijdschriften.

 

Lezing Op Hodenpijl in Schipluiden

Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet- en weetarrangement is inclusief toegang tot de lezing. 

 

Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,- inclusief een drankje in de pauze van de lezing.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief een drankje.

 

Meer informatie: website Op Hodenpijl.

 


«   »