Eigen pagina - Merle van de Laar

Gepubliceerd op 30 september 2022 om 12:21

Vertoont jouw paard:

  • gedrags-;
  • rij-technische;
  • of bewegingsproblemen?

 

Een gezond lichaam kan normaal gesproken de balans van het lichaam in stand houden, maar soms kan de balans zo erg verstoord raken, dat het lichaam niet meer in staat is om dit zelf te corrigeren.

 

Hierdoor gaat het lichaam compenseren.

Bijvoorbeeld: na een val, na vastliggen of na een tijd ziek zijn.

 

Dit compenseren gebeurt altijd in een keten. Wanneer één schakel van de keten uit balans komt, dan trekt deze schakel de volgende mee.

Hierdoor kunnen problemen op een andere plaats zichtbaar worden voor de eigenaar.

 

Een osteopaat gaat op zoek naar de verstoorde ketens en de primaire schakel. Zo worden niet alleen de symptomen verholpen, maar ook het achterliggende probleem.

 

Flexibile osteopathie voor paarden

Merle van de Laar is 23 jaar en studeert 'osteopathie voor paarden' aan de Hippo Sofia Academie.

 

“Van jongs af aan droomde ik van een baan in de paardenwereld, maar welke baan precies wist ik niet.

Toen ik tijdens mijn laatste jaar van de opleiding 'dier- en veehouderij' op de HAS-Hogeschool op zoek ging naar een volgende opleiding,

kwam ik osteopathie voor paarden tegen. Ik dacht meteen: "dit is wat ik wil gaan doen."

 

Ik wil zoveel mogelijk paarden helpen zodat ze beter in hun vel komen te zitten en ik wil ervoor zorgen dat ze optimaal kunnen bewegen.

Ik ben super blij en trots dat ik mijn droombaan nu waar kan gaan maken en ik kijk ernaar uit om ook jouw paard(en) te mogen behandelen.”

 

Eigen pagina

Merle heeft een eigen pagina op Paardentherapeuten Nederland, zodat je haar makkelijk kunt vinden wanneer jij een osteopaat nodig hebt voor jouw paard.

 

Zoek jij een osteopaat voor jouw paard? Dan vind je die hier.

Bovenaan die pagina vind je het logo van Flexibile osteopathie voor paarden, klik daarop en je komt op de eigen pagina van Merle.

 

Ben jij zelf therapeut, heb je al een gratis vermelding op www.paardentherapeuten.nl en wil je meer aandacht voor jouw mooie werk?

Check dan de mogelijkheden op de pagina ‘voor therapeuten’.

 

Kortingscode

Gebruik je bij jouw aanmelding de kortingscode: MERLE2022, dan krijg je bovendien nóg eens 5,- euro EXTRA korting op alle producten op de aanbod pagina!! Dus óók op de producten die al voordelig geprijsd zijn! Tel uit je winst!