Zoë van Mourik - Equine trauma & behavior specialist

Mijn naam is Zoë van Mourik. Van 2007 tot 2017 heb ik een Bio/Eco pensionstal gerund in Gelderland, waar ik werkte met uiteenlopende paarden met verschillende (gedrags)problemen. Begin 2017 emigreerde ik voor 4 jaar naar Californië (Amerika) waar ik heb gewerkt op verschillende Ranches en Rescues.

 

Wilde en trauma paarden

Helpen bij inbeslagname, wilde paarden gentlen, (jonge) paarden opleiden, omscholen of bijscholen en deze vervolgens matchen met een geschikte adoptant behoorden tot mijn takenpakket.

In 2020 startte ik als hoofdtrainer bij de grootste Arabische paarden opvang van Noord-Amerika en begon ik me te specialiseren in wilde en zwaar getraumatiseerde paarden.

 

Meerdere specialisaties

Naast Trauma en Gedragsspecialist ben ik IET (Integrated Energy Therapy) practitioner, EFT (Emotional Freedom Technique) practitioner, Lifecoach en houd ik me bezig met Metaphysics. De opleiding Integrated Energy Therapy & Equine Trauma kun je overigens bij mij volgen in de vorm van trainingsweekenden, die je na voltooiing afsluit met een certificaat. Het volgen van Typology en Sjamanistische trainingen is ook mogelijk. Kijk voor datums & locaties op mijn website.

 

Samenwerking

Ik ben werkzaam door heel Nederland (Duitsland en België op aanvraag), bekijk mijn agenda/lesroutes via mijn website of social media kanalen. Liever iemand uit de buurt? Bekijk dan mijn Partner Pagina (website) om te zien wie van mijn collega’s bij jou in de buurt woont en je kan helpen met jouw hulpvraag. 

Ik werk samen met verschillende trainers en coaches die natuurgetrouw en paardvriendelijk trainen nastreven.

 

Online leeromgeving

Liever online leren? Meld je dan in de lente van 2022 aan bij mijn Online Leeromgeving, waar je leert over trauma’s en gedrag bij paarden, maar ook How To’s, Freestyle (zonder hoofdstel) rijden, problemen oplossen, beelden uit cases, tips bij het omgaan met een opvang-paard & nog veel meer.

 

Contact opnemen

De contactgegevens van Zoë van Mourik vind je op: Paardentolk, Trailer laden, Revalidatie therapeut, Paardencoach en Instructeur of check haar website.