Een blij en enthousiast paard dat graag met je mee gaat, daar droomde je als kind toch al van? Maar nu je dan eindelijk de mogelijkheid hebt om die droom in vervulling te laten gaan blijkt het toch minder vanzelfsprekend. De aanschaf van een paard is de eerste stap. Het opbouwen van een vertrouwensband, jouw paard trainen en opleiden, dat blijkt een heel ander verhaal. En dat valt soms toch een beetje tegen. Hoe fijn als je daar dan hulp bij kan krijgen!

 

Wie ben ik?

Ik ben Daniëlle Meyboom van Amable, Paard en Inzicht. Geboren in 1981 en ondertussen alweer ruim 15 jaar werkzaam in de paarden. Ik help mensen de relatie met hun paard te verbeteren, paarden te trainen en gedragsproblemen op te lossen. Zaken als trailerladen, (dressuur matig) grondwerk, jonge paarden opvoeden, zadelmak maken, longeren, vrijheidsdressuur, omgaan met angst etc., kan ik je allemaal mee helpen.

 

Ook paardencoach

Ik maak gebruik van verschillende technieken uit het paarden trainen met als rode draad clickertraining. Ik wil graag zo positief mogelijk trainen met aandacht voor emotie en beleving van het paard. Ik ben tevens paarden coach en gebruik de coach technieken ook in mijn lessen. Jouw wens staat voorop, wat wil jij bereiken met jouw paard?

 

YouTube kanaal

Naast mijn live lessen geef ik gratis tips en tricks op mijn YouTube kanaal www.youtube.com/AmablePaardenInzicht

Iedere donderdag komt er een nieuwe video online. Dé manier om mij en mijn werkwijze alvast een beetje te leren kennen!

 

Shows, clinics en demonstraties

Ik ben met mijn paarden overigens ook als act te boeken. We geven shows, clinics en demonstraties in clickertraining en vrijheidsdressuur. Dus mocht je nog een leuk optreden voor je open dag of evenement zoeken, dan kan ik vast iets voor je betekenen!

 

Contact opnemen

Wil je meer weten over Daniëlle? Check haar gegevens dan op: Paardencoach, Trailer laden of Instructeur of ga naar haar eigen website, klik op de button hieronder.