Ben jij op zoek naar een therapeut?

 

Het rijden gaat niet lekker, je paard wil de trailer niet in of je bent zelf op zoek naar therapie met paarden.

Op Paardentherapeuten Nederland vind je eenvoudig op één website diverse therapeuten die jou verder kunnen helpen.

 

Soms zijn het kleine 'ongemakken' maar het kan ook zo zijn dat jouw dierenarts een diagnose heeft gesteld en je vervolgens zelf op zoek kan gaan naar een passende therapeut.

 

  • Ga naar de pagina vind jouw therapeut en klik op de professional van jouw keuze.
  • Gebruik ook eens de 'zoekfunctie' 🏸 om de behandelaar, die je zoekt, te vinden. Je kunt zoeken op naam van de therapeut, maar ook op bijvoorbeeld; osteopaat of paardencoach.
  • Check ook de pagina nieuws voor de laatste weetjes en therapeut in beeld waar therapeuten zich regelmatig nader voorstellen.

 

In de buurt of samen plannen

Kies je voor een therapeut in de buurt of voor degene die het beste bij je past?

Paardentherapeuten Nederland maakt het vinden van een therapeut makkelijker voor jou. Maar we willen het ook mogelijk maken om contact te leggen met andere mensen die een therapeut zoeken. Sommige therapeuten willen best verder reizen, bijvoorbeeld wanneer er meerdere paarden te behandelen zijn in jouw buurt of bij jou op stal. Dat beperkt je dan niet tot de therapeut die het dichtst bij jou in de buurt woont.

 

Paardentherapeuten op Facebook

Wil je in contact komen met andere paardeneigenaren die een therapeut zoeken of wil je weten welke therapeut het beste past bij jouw situatie? Check dan de openbare groep van Paardentherapeuten Nederland op Facebook.

 

Vind eenvoudig anderen die een behandeling willen bij dezelfde therapeut of doe zelf een oproepje!